Travel Pillow

trtl-situ3

Iedereen is wel bekend met het u-vormige reiskussen voor een comfortabele reis. Vaak zijn ze opblaasbaar en ze vormen een ondersteuning voor je nek als je wilt slapen. Ik zie ze wel vaker en heb zo’n kussen ooit 1 keer meegenomen, maar ik vond het een onding. Comfortabel is het nou ook weer niet, vooral die opblaasbare dingen. Bovendien ziet het er niet uit en volgens mij biedt het ook niet altijd genoeg ondersteuning voor je nek.

 

Surfend op het internet kwam ik dit geniale idee tegen: de Trtl (spreek uit als turtle). het is een soort sjaal voor om je nek die je extra ondersteuning geeft voor als je een dutje wilt doen. De makers van het kussen hebben drie regels in hun eigen leven, namelijk dat je het beste uit je tijd haalt, dat je goed slaapt en groots droomt. Mooie idealen, waarop ze dus de Trtl hebben gebaseerd.

howtowear-

 

De sjaal heeft een ingebouwd systeem dat je nek ondersteuning biedt. Het is voorzien van een laagje fleece stof dat zacht en warm is. Dit zorgt er samen voor dat je een heerlijk dutje kan doen onderweg. Daarnaast hebben ze de sjaal laten onderzoeken. Hieruit bleek dat Trtl een betere ondersteuning aan de nek geeft dan de oude reiskussens.

 

trtl-special

 

Ik ben wel nieuwsgierig. Helaas heb ik voorlopig geen verre reis op het programma staan, maar mocht ik gaan reizen dan is het kopen van de Trtl wel een overweging waard. Voor 20 pond kan je de Trtl bestellen op de website, exclusief verzendkosten.

 

Bron
Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply