Chinese Gadgets: Glimlachmaker

Chinese Gadgets: Glimlachmaker

We zijn dol op AliExpress. En AliExpress ook op ons. We hebben al heel veel leuke, originele en handige producten gekocht, ook op het gebied van relaxen. Deze week hebben we de Glimlachmaker voor je getest.

Chinese Gadgets Glimlach Maker

Wat is het en wat doet het?

Deze glimlachmaker rekt de spieren  rond je lippen op. Dit zorgt voor een mooiere glimlach waar je indruk mee maakt. Het advies is om de glimlachmaker drie keer per dag voor 1 minuut in te doen.

De glimlachmaker is gemaakt van siliconen. Als je hem voor de eerste keer uit de verpakking haal, raden wij je aan om deze even goed te wassen, ook om de plastic geur een beetje te verwijderen.  De u-vormige deeltjes plaats je in je mondhoeken en op het lipje moet je bijten.

Chinese Gadgets Glimlach Maker

Werkt het?

Nou, spierpijn rond je lippen krijg je er wel van! Het is onwennig en geen fijn gevoel als je de glimlachmaker in je mond stopt. Fatsoenlijk praten is ook niet meer mogelijk. En lachen? Ja, de mensen om je heen: die moeten vooral lachen. Wat een hilarisch ding zeg! Of het werkelijk werkt weet ik niet. Na 1 middagje testen had ik nog zeker 2 dagen last van spierpijn rond mijn lippen. Ik was er wel klaar mee. Of mijn glimlach mooier is geworden van die middag testen? Ik heb geen complimenten mogen ontvangen helaas. Het is een grappige gadget waar je andere mensen zeker een glimlach mee geeft!

Hoe kun je het bestellen?

Zoek binnen Ali op: Glimlach Maker Siliconen Braces Gezicht Trainer en je vind er vast wel eentje. De prijzen variëren tussen de 2 en de 3 euro.

 

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply