Chinese gadgets: Acupressuur armband

Acupressuur armband

We zijn dol op AliExpress. En AliExpress ook op ons. We hebben al heel veel leuke, originele en handige producten gekocht, ook op het gebied van relaxen. Deze week hebben we de Acupressuur armband voor je getest.

Wat is het?

Dit is wat AliExpress zelf zegt over het product:

  • Gloednieuw en hoge kwaliteit.
  • Acupressuur armband gemaakt van kleine driehoekige punten die uw polsen stimuleren.
  • Acupressuur werkt hetzelfde als acupunctuur, maar er dringt niets door in de huid. In plaats daarvan drukt het reliëf op bepaalde punten op het lichaam en wordt de spanning vrijgegeven.
  • De armbandstimulator is een nieuw product voor uw gezondheid.
  • Polsmassage kan het handhaaft de flexibiliteit van de gewrichten, verlicht vermoeidheid en verhoogt het immuunsysteem.
  • Dit item is makkelijk te gebruiken, net als het dragen van een armband.
  • Geschikt voor langetermijn computergebruikers

Het ziet er uit als een ingenieus in elkaar gedraaid armbandje. Het lijkt een rond bandje, maar als je goed kijkt zie je dat ieder schakeltje een driehoek is. We betaalden € 2,06.

Chinese gadgets: Acupunctuur Armband

Wat doet het?

In je lichaam zitten drukpunten. Door deze punten te stimuleren kun je de energieën in je lichaam sturen. Deze armband is er om deze drukpunten te ‘bewerken’. Wanneer je de armband over je arm rolt, merk je dat dit minder soepel gaat dan een ronde armband. De hoekjes drukken op de drukpunten.

Werkt het?

Mmm, ik weet het niet. Ik geloof heel sterk in acupressuur, maar ik denk dat dit armbandje te klein is om echt drukpunten te bewerken. Het is ook niet echt een mooie armband, dus ik zou hem nooit een dagje dragen.

Chinese gadgets: Acupunctuur Armband

Hoe kun je het bestellen?

Als je de volgende reeks woorden invult bij AliExpress kom je vanzelf bij de Acupressuur armband uit: Omschrijving Ali: 1 Stks Acupunctuur Armband Zilver Pols Stimulator Levert Ontspanning Rvs Pols Hand Massage Ring

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply