Wellness Collectie van Hunkemöller: HKM Spa

Hunkemoller Wellness Spa

Hunkemöller kent iedereen wel. Naast lingerie koop je er lekkere pyjama’s en in de zomer mooie bikini’s. Ze hebben nu ook een eigen wellness collectie uitgebracht, namelijk ‘HKM Spa‘. Met deze collectie tover je je eigen badkamer om in een spa! We mochten deze nieuwe collectie uittesten. Lees mee wat we van deze wellness collectie vinden!

De tijd voor jezelf nemen vinden we nog steeds heel lastig. Vaak leven we gehaast en rennen we snel door de badkamer heen. Deze collectie is er op gericht om je te laten ontspannen en bewust de tijd te nemen voor je douche of bad.

In totaal zijn er zo’n 20 producten uitgebracht onder de naam ‘Hunkemöller Spa’. Zo kun je niet alleen doucheproducten kopen, maar ook geurkaarsen en zachte badjassen. Wij testten onder andere de hammamdoek, de massageolie en de scrub.

De producten zien er clean uit, want de kleuren die gebruikt zijn, zijn wit, grijs of (pastel)roze. De verzorgingsproducten en de kaarsen hebben een etiket met een leuke spreuk erop. Tijdens het openen van de producten, roken we direct de frisse geur. Nog een pluspunt: de producten zijn niet op dieren getest.

HKM Spa Kaars Vanille, Vijgen & Groene Thee

Hunkemoller Wellness Spa

The secret ingredient is always love!

De wellness lijn bevat twee geurkaarsen. Wij kozen voor de kaars met de geur van vanille, vijgen en groene thee. Yum! De kaars is dus niet alleen leuk om te zien, het ruikt ook nog eens lekker. Steek hem aan tijdens het nemen van een bad en een spa belevenis is verzekerd.

Je hebt twee varianten: Vanille, Vijgen en Groene thee of de geur Patchouli & Cedar. De HKM Spa Kaars kost 9,99.

HKM Spa Shower gel

Hunkemoller Wellness Spa

You are the gel to my shower!

Een lekkere shower gel is altijd welkom. De geur van de douchegel vonden we heel fris ruiken, maar daarna ging het over in een warmere geur. Lekker! De shower gel bestaat onder andere uit glycerin en panthenol. Deze ingrediënten verzorgen je huid.

In eerste instantie komt er een gelachtige substantie uit de tube, maar zodra je de gel uitsmeert, begint het direct te schuimen. Het doet ons denken aan een showerfoam.

De HKM Spa Shower gel (200 ml) kost €9.99.

HKM Spa Body scrub

Hunkemoller Wellness Spa

Eat. Sleep. Scrub. Repeat.

Scrubben is echt iets wat er bij inschiet als je haast hebt. Toch is het slim om 1 keer per week te doen. Deze scrub bevat roze ‘bamboo beads’ waarmee je je huid op een zachte wijze scrubt. De scrub heeft een basis van zonnebloem, kamille extract en bevat vitamine E.

Hunkemoller Wellness Spa

De scrub is lekker dik en wrijft goed uit. Zodra je de overgebleven substantie afspoelt, blijft er een olielaagje achter op je huid. Gelukkig, want we vinden het allebei niet fijn als je huid uitdroogt na het scrubben.

De HKM Spa Body scrub (200 ml) kost €12.99.

HKM Spa body oil

Hunkemoller Wellness Spa

You are one massage away from a good mood.

Als wij aan wellness denken, dan denken we zeker aan een massage. Van een goede massage wordt iedereen een stuk vrolijker en dat is ook precies wat de tekst op het flesje zegt. We dachten eerst dat het een olie was voor de droge huid, maar het is een massageolie.

De olie lijkt roze, maar zodra je het op je huid aanbrengt is het doorzichtig van kleur. De geur is niet overheersend en de olie smeert goed uit. Niemand in je omgeving die je graag wilt masseren? Je kunt jezelf altijd een lekkere voetmassage geven.

De HKM Spa body oil (150 ml) kost €9,99.

HKM Spa Handdoek Hammam Stripe

Hunkemoller Wellness Spa

Relax and Unwind!

Bij een spa moment hoort natuurlijk ook een lekkere grote handdoek. We kozen voor de gestreepte hammamdoek. Een hammamdoek droogt sneller dan een gewone handdoek. Bovendien is het lichter, dus heel fijn om mee op vakantie te nemen.

De doek is gemaakt van 100% katoen. Daardoor is het heel zacht en past het goed binnen de spa beleving.

HKM Spa Handdoek Hammam Stripe kost €19.99.

Hunkemoller Wellness Spa

De collectie is online verkrijgbaar via deze link. We vinden het een mooie lijn die je zeker cadeau aan jezelf moet doen! Let op: de lijn is in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar!

Previous Post Next Post

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply