Chinese Gadgets: Opblaasbare Nekbrace

Opblaasbare Brace

We zijn dol op AliExpress. En AliExpress ook op ons. We hebben al heel veel leuke, originele en handige producten gekocht, ook op het gebied van relaxen. Deze week hebben we de opblaasbare nekbrace voor je getest.

Wat is het en wat doet het?

Deze brace doe je om je nek en kan voor verlichting zorgen bij bijvoorbeeld hoofdpijn of een stijve nek. Doordat je spieren even ontlast worden van het gewicht van je hoofd, kan je makkelijker ontspannen.

OpblaasbareBrace4De brace doet denken aan zo’n reiskussentje. Het is voorzien van een pompje. Als je de brace om je nek doet, kan je het makkelijk oppompen. Hij is gemaakt van plastic en de bovenste en onderste laag zijn voorzien van fluweel. Vooraan zitten klittenbandjes, zodat je hem makkelijk om je nek kan vastzetten.

Werkt het?

Toen ik afgelopen zomer deze brace zag, moest ik keihard lachen. Alsof dat iets zou helpen!? Ik bestelde hem, want ik was wel erg nieuwsgierig. De brace is makkelijk in gebruik en is zo opgepompt. Het zit een beetje plomp in je nek, je hebt het gevoel dat je geen kant op kan. Hij ontlast wel degelijk. Maar was het een onmisbaar ding? Nee!

OpblaasbareBrace3Tot 5 maanden geleden. Ik kreeg een auto-ongeluk met een whiplash tot gevolg. Dat zorgde ervoor dat ik grote vrienden werd met deze brace. Mijn nek had (alweer) een fiks trauma opgelopen en mijn hoofd is in de avond echt heel erg zwaar. Als ik nog van alles moet doen en niet mijn rust kan nemen, dan gebruik ik de brace voor wat verlichting. Niet uren lang, want je spieren moeten wel uiteindelijk leren om je hoofd weer zelf te dragen, maar voor die tijd die nodig is. Mijn chiropractor was ook onder de indruk van deze brace en raadde mij zeker aan hem te dragen als ik wat rust zocht voor mijn nek. Ondertussen heb ik hem veel minder nodig, maar zo af en toe loop ik er nog een beetje voor gek bij. Maar dat kan me niets schelen, het helpt namelijk echt!OpblaasbareBrace

Hoe kun je het bestellen?

Zoek op de website ( of app) van AliExpress op: air nek brace cervicale tractie en je vind er vast wel eentje. De prijzen beginnen vanaf 4 euro ongeveer.

Previous Post

Misschien vind je dit ook leuk

Leave a comment

Leave a Reply