Disclaimer

Deze blog wordt met grootste zorg en liefde samengesteld. Het is natuurlijk mogelijk dat artikelen onjuistheden en fouten bevatten. Risico van het vak, er kan dan ook op geen enkele wijze rechten ontleend worden aan de inhoud van deze site. Alle artikels op deze site zijn persoonlijk getint, onze mening kan niets als een vaststaand feit worden beschouwd. We gaan uit van het gezonde verstand van de lezer. Alles wat jullie nadoen is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade door het lezen van deze site.

Alle teksten die je hier ziet zijn eigendom van ons, de makers van deze site.
Foto’s en filmpjes kunnen van ons zijn of zijn overal en nergens vandaan gehaald op het internet. Alle foto’s en filmpjes worden gebruikt omdat wij ze mooi, leuk, passend of grappig vinden ze worden niet commercieel gebruikt.

De reacties van lezers zijn ‘persoonlijke meningen’ van de schrijver en zijn op geen enkele wijze een reflectie van de standpunten van relaxze. De beheerder behoudt zich het recht om naar eigen goeddunken commentaren uit deze blog te weren. Reacties die discriminerend, grof onredelijk of provocerend zijn voor de maker en/of andere lezer, worden verwijderd.

Relaxze bevat links naar andere sites en is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud op sites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of klachten heb stuur dan een mail naar relaxze@gmail.com We zullen zo snel mogelijk reageren.