Over ons

Achtergrond

Relaxze is een vrolijke blog over ontspanning, iets dat iedereen graag doet en waarvoor we bijna allemaal te weinig tijd hebben. Ooit, in den beginne waren wij van plan om als Relaxze-team zelf op zoek te gaan naar nieuwe manieren van ontspannen, in de hoop onze lezers aan een nieuwe hobby te helpen.

 

Na zo’n drie jaar bloggen zijn we ondertussen een stuk wijzer. Wij zijn geen relaxgoeroes en wij gaan ook geen nieuwe dingen op dat vlak ontdekken. Dé ultieme manier van ontspannen, bepaalt iedereen namelijk voor zichzelf. Voor de een is dat sporten, de ander neemt een bad.

 

Het is wel inspirerend om te onderzoeken wat andere mensen doen in hun vrije tijd. Bovendien zien wij de laatste tijd dat steeds meer mensen opzoek gaan naar inspiratie. En hoe zit het met al die zogenaamde ‘relax’ producten waar de markt mee wordt overpoeld? Is het fijn om je voeten in een bak met knabbelvisjes te dompelen en is kleien nu werkelijk stressverlagend? We vinden het allemaal even interessant en proberen zoveel mogelijk zelf uit.

 

En daarmee hebben we uiteindelijk zelf wél een nieuwe hobby gevonden.

Hopelijk vind je deze site net zo vrolijk en inspirerend precies zoals wij het bedoelen. Suggesties voor nieuwe onderwerpen zijn uiteraard altijd welkom op relaxze@gmail.com

 

“Je komt geen tijd te kort als je er tijd voor over hebt”

 

Redactie

 

Deze blog wordt gemaakt door Patricia Snellaert en Janneke Beckers.

 

Patricia – docent rekenen op een horeca school. In haar vrije tijd geniet ze van lekker eten en drinken, fotografeert ze er op los, brengt ze vele uren online door en als ze nog tijd over heeft dan gaat ze graag shoppen!

 

Janneke– docent Nederlands op een groene school. In haar vrije tijd zakt ze graag onderuit op de bank met een boek, schrijft ze graag teksten, gaat ze creatief aan de slag met allerlei frutsels en knuffelt ze het liefst met haar katten.Mochten wij van Relaxze zelf 24 uur zelf indelen, zonder werk of andere verplichtingen? Daar zijn wij twee redelijk eensgezind over. Dan begonnen we de dag met een groot ontbijt. Aansluitend lekker naar de sauna en ’s avonds lekker eten en iets van een kampvuur erbij:)