#

vakantie

Hoe claim je de terugbetaling van je ticket voor Londen?

tickets

Als je een van de gelukkigen bent die een ticket voor Londen heeft gekocht en in augustus met de eerste trein is vertrokken, is het onwaarschijnlijk dat je teleurgesteld zult zijn in het niveau van de dienstverlening en de hoge kwaliteit ervan. Mensen die een vakantie boekten en om een of andere reden moesten annuleren, kunnen hun geld terugvragen van hun reisorganisator, ongeacht hoeveel de reis hen heeft gekost. De bedoeling van een vakantie is weg te gaan, te ontspannen en de stress van het dagelijkse leven even te vergeten. Dit is wat Londen u biedt met zijn grote verscheidenheid aan accommodatie, van de meest luxueuze, exclusieve hotels tot de goedkoopste, meest eenvoudige bed and breakfasts.

Seizoenkaarten: terugbetalingen voor kaarten die in de zomermaanden zijn verkocht, kunnen alleen worden aangevraagd als de kaarten binnen de laatste zeven dagen van hetzelfde seizoen zijn gekocht. Vanaf 7 september is de terugbetalingstermijn voor seizoenkaarten teruggebracht tot de oorspronkelijke 28 dagen. Er is nu echter een limiet van veertien dagen waarbinnen de terugbetalingen kunnen worden gedaan. Er kunnen geen terugbetalingen worden gedaan tijdens de acht weken durende feestperiode of op nieuwjaarsdag, kerstavond of nieuwjaarsdag zelf.

Verloren sleutels bij aanrijding: Als uw autosleutels voor de tweede keer binnen een periode van zeven dagen zijn kwijtgeraakt of zoekgeraakt, is een geldig maar beperkt retouradres en geadresseerde post vereist. U moet persoonlijk op uw bestemming aankomen binnen een redelijke tijd en bij voorkeur tien minuten te laat. Als u uw geld per post hebt verzonden, zal uw claim worden verwerkt, maar kan deze niet worden terugbetaald. Houdt u er rekening mee dat indien u een duplicaat sleutel nodig heeft, de kosten van een nieuwe sleutel in mindering worden gebracht op reeds betaalde gelden.

Sources for this article: