#

vakantie

Voor welke soorten evenementen kunt u tickets reserveren?

Besteltickets kunnen in veel situaties worden gebruikt om tijd en geld te besparen op uw voorraad. Ticketsystemen zijn ontworpen om de datum van de bestelling, de naam van het artikel, de hoeveelheid, de totale hoeveelheid, de verzendmethode en het factuuradres te koppelen aan tickets die u in voorraad heeft. Zodra u het ticket hebt gekoppeld aan een artikel in de voorraad, beschikt u over de informatie die u nodig hebt om een bestelling te plaatsen bij een ticketprinter. Op deze manier kunt u bestellingen voor producten maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de naam van de persoon bij wie u het product hebt besteld, of tijd hoeft te verspillen aan het opzoeken van productinformatie in het verkoopkantoor.

tickets

Bestelt tickets op naam voor speciale evenementen: Wanneer u plaatsen voor een evenement reserveert met behulp van een ticketsysteem op naam, bent u verzekerd van plaatsen voor dit evenement, zelfs wanneer u de naam van het evenement of de naam van de gast bent vergeten. Voor conventies kunt u bijvoorbeeld algemene toegangskaarten op naam reserveren. Zo kunt u de naam van de gast als naam voor het ticket gebruiken en voorkomt u dat mensen met dezelfde voornaam dezelfde toegangskaarten krijgen. Algemeen toegangsbewijzen kunnen ook worden gereserveerd op basis van zitplaatsindeling. Als u algemene toegangskaarten reserveert op basis van de toewijzing van de zitplaatsen, zorgt u ervoor dat de deelnemers dezelfde plaatsen krijgen.

Gebruik een puntensysteem om de waarde van de controle te bepalen: U kunt een puntensysteem gebruiken om de prijzen van tickets te regelen. Als u een prijs per ticket instelt met behulp van een puntensysteem, wordt de prijs van elk ticket bepaald door het aantal punten dat u optelt bij het totale aantal tickets dat u in uw voorraad hebt. Als u bijvoorbeeld vijfhonderd tickets bestelt, kunt u aan elk ticket een waarde toekennen op een bepaald punt in het ticketsysteem. Zodra het systeem herkent dat je duizend tickets hebt gekocht, dan kun je de prijs per ticket verhogen tot vijfhonderd of tienduizend dollar, afhankelijk van hoe hoog je de prioriteit legt op een bepaald evenement. Hou er ook rekening mee dat er een minimum aantal tickets vereist kan zijn voor een evenement voordat ze je minimum prijs ticket bedrag zullen verhogen. Dit is meestal tien procent van het totale aantal tickets per ticket categorie voor de meeste evenementen.

Sources for this article: