#

vakantie

Waarom veranderen mensen hun reisplannen?

De vakantie is een tijd om te ontspannen en er even helemaal uit te zijn. Maar als u net als het grote publiek elk jaar op vakantie gaat om tot rust te komen en bij te praten met alle bijzondere mensen en plaatsen die u kent, zult u merken dat uw reisplannen elk jaar veranderen. Het kan zijn dat u meer uitstapjes buiten de stad maakt dan u had gepland, of het kan zelfs zijn dat u minder uitstapjes buiten de stad maakt. Wat je reisgewoonten ook zijn, er zijn veel redenen die te maken hebben met je plannen.

vakantievakantie

Waarom veranderen mensen hun reisplannen?

Vakantie is een tijd om te ontspannen en er even helemaal tussenuit te zijn. Maar als u net als het grote publiek elk jaar op vakantie gaat om tot rust te komen en bij te praten over alle bijzondere mensen en plaatsen die u met elkaar gemeen hebt, dan kan het zijn dat uw reisplannen elk jaar weer veranderen. Het kan zijn dat u meer uitstapjes buiten de stad maakt dan u had gepland, of het kan zelfs zijn dat u minder uitstapjes buiten de stad maakt. Wat uw reisgewoonten ook zijn, er zijn veel redenen die met uw plannen te maken hebben.

Een van de grootste redenen waarom mensen hun reisplannen wijzigen, is de recente uitbraak van de griep. Uit de enquête bleek ook dat bijna de helft van alle respondenten van plan is om in november en december op vakantie te gaan, waarbij bijna 25 procent reist voor Thanksgiving en Kerstmis en 15 procent voor de viering van Nieuwjaar. Dit suggereert dat reizigers hun reisplannen wijzigen om de griep te vermijden. Als deze trend doorzet, is er een grote kans dat miljoenen mensen dit komende vakantieseizoen vakanties zullen vermijden. Het is belangrijk om te onthouden dat minder reizen betekent dat er minder mogelijkheden zijn om nieuwe plaatsen te zien, en dat kan een slechte zaak blijken als de griep zich over het land verspreidt.

Een andere factor die van invloed is op reisplannen is de "haast" om op Memorial Day, Independence Day en 4 juli aan het werk te gaan. In veel steden is het op deze feestdagen druk, vooral s avonds. Hoewel veel mensen met de auto reizen, zijn er in de meeste grote steden nog steeds veel verkeerslichten, zodat het moeilijk kan zijn om s ochtends op het werk te komen. Als u vast komt te zitten in het midden van de weg of in de buurt van een kruispunt, kunt u uw reisplannen heroverwegen tot de ochtend, wanneer het lichtsysteem volledig operationeel zou moeten zijn.

Sources for this article: